Published Works

Zbirka pjesama Kad bi zvijezde govirile sada u prodaji

O knjizi Kad Bi Zvijezde Govorile

Da li imate dvogodišnjaka koji uživa u pravljenju nereda po kući? Kako izlazite na kraj sa tvrdoglavim tinejdžerima koji obožavaju da provode slobodno vrijeme igrajući videoigre? Živite li, možda, sa nekom malom, pametnom i znatiželjnom glavicom, koja pita stotinu pitanja u sekundi?

U ovoj zbirci pronaći ćete šaljive pjesme edukativnog karaktera koje se bave popularnim temama, poput: Kako videoigre utiču na nas? Šta je to lična higijena i kako je održavamo? Koja su pravila lijepog ponašanja i šta se dešava kada ih ne poštujemo? Šta djeca očekuju od svojih roditelja/staratelja? Koliko važnu ulogu u našim životima igraju naši kućni ljubimci? U zbirci ćete pronaći i pjesme o životinjama koje će biti posebno zanimljive najmlađim čitaocima.

Pjesme su namijenjene djeci svih uzrasta. Zbirka je napisana na srpskom jeziku i ima 78 strana i 31 pjesmu. Sve su ilustrovane.

Kako možete kupiti knjigu?

Toronto (lokalne prodavnice)

Dragi prijatelji, od sada moju zbirku pjesama za djecu, Kad Bi Zvijezde Govorile, možete pronaći na sljedećim lokacijama:

Stari Grad (3862 Bloor St. W., Etobicoke)
Mrakovic Meat & Deli (44 Wellesworth Dr., Etobicoke)
Montenegro Foods (192 Activa Avenue, Kitchener)
 

E-Transfer

Ukoliko želite da poručite knjigu i platite putem e-transfera, možete da me kontaktirate na sljedeći email:
vodopivecinfo@gmail.com
 

Amazon.ca

Knjigu takođe možete kupiti na Amazonu, ali zbog visokih provizija i ostalih troškova, cijena knjige je $20.00 + isporuka (ukoliko nemate PRIME članarinu).
 

Direktno sa web stranice koristeći PayPal

Ukoliko niste u Kanadi i želite da poručite vise knjiga, kontaktirajte me putem email-a (vodopivecinfo@gmail.com) kako bih vam omogućila jeftiniju poštarinu.

Ukoliko nemate PayPal nalog i dalje možete poručiti knjigu koristeći vašu kreditnu karticu. Unesite vašu email adresu i pratite instrukcije na ekranu. 

*Sve porudžbine biće poslate sljedećeg radnog dana.

Poručite knjigu (slanje u  Kanadu)

Poručite knjigu (slanje u US)

Poručite knjigu (slanje u ostale zemlje)